2273028637 Θεμιστοκλή Σοφούλη 169, Σάμου ekarathanassi@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Ελισάβετ Καραθανάση
Τεχνικό - Αρχιτεκτονικό Γραφείο | Σάμος


Το τεχνικό μας γραφείο, με επικεφαλής την αρχιτέκτονα μηχναικό Ελισάβετ Καραθανάση, αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν στη μελέτη, την κατασκευή, την ανακαίνιση, την ενεργειακή αναβάθμιση και τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.

Η εμπειρία και η γνώση για όλο το φάσμα των τεχνικών εργασιών και μελετών και η παρουσία του συνεργαζόμενου επιστημονικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία πρότυπων κτιριακών εγκαταστάσεων, τα οποία σχεδιάζονται με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την ανάδειξη των τοπικών στοιχείων, σε συνδυασμό με τη χρήση νέων υλικών και τεχνολογιών.


 


 

     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Αναλαμβάνουμε την αρχιτεκτονική μελέτη κτιριακών έργων, την έκδοση της οικοδομικής αδείας και την επίβλεψη και οργάνωση του έργου έως την ολοκλήρωση της κατασκευής για κατοικίες, κτιριακά συγκροτήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης κλπ.
 
     
     
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε ανακαίνιση, επισκευή, ενίσχυση ή και ολοκληρωμένη ανακατασκευή χώρων και κτιρίων, δίνοντάς τους νέα προοπτική, αισθητική και λειτουργικότητα, από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου. 
 
     
 
     
 
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις ώστε να ανανεώσουμε τις λειτουργικές ιδιότητες του χώρου και να αποδώσουμε νέα αισθητική, αναβαθμίζοντας την ποιότητά του και δημιουργώντας μια νέα μοναδική ταυτότητα.
 
     
     
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
Σε συνεργασία με μηχανολόγους μηχανικούς, προτείνουμε λύσεις που που συντελούν στη βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας του κτιρίου σας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας του, εξοικονομώντας ενέργεια.
 
     
     
 
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ
Διεκπεραιώνουμε την αποτύπωση εκτάσεων εντός και εκτός σχεδίου και συντάσσουμε τοπογραφικά μεγάλης κλίμακας και ειδικές αποτυπώσεις κτιρίων και μνημείων με σύγχρονο εξοπλισμό.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει το γραφείο μας.