2273028637 Θεμιστοκλή Σοφούλη 169, Σάμου ekarathanassi@hotmail.com
 
 
 
 

Ελισάβετ Καραθανάση
Τεχνικό - Αρχιτεκτονικό Γραφείο | ΣάμοςΤο τεχνικό γραφείο της Ελισάβετ Καραθανάση με έδρα τη Σάμο, δραστηριοποιείται από το 2007 στον κλάδο των οικοδομών. 

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη αρχιτέκτονα μηχανικό με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, η οποία διατηρεί ένα ολοκληρωμένο τεχνικό γραφείο με εξωτερικούς συνεργάτες, τοπογράφο, πολιτικό μηχανικό, μηχανολόγο μηχανικό και μεσίτη. Η κ. Καραθανάση διαθέτει, επίσης, εργολαβικό δίπλωμα κατηγορίας Α2 στα έργα πρασίνου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αναλαμβάνουμε την αρχιτεκτονική μελέτη κτιριακών έργων, την έκδοση της οικοδομικής αδείας και την επίβλεψη και οργάνωση του έργου έως την ολοκλήρωση της κατασκευής.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΑΛΙΑΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΑΛΙΑΩΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε ανακαίνιση, επισκευή, ενίσχυση ή και ολοκληρωμένη ανακατασκευή χώρων και κτιρίων, δίνοντάς τους νέα προοπτική, αισθητική και λειτουργικότητα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητά του και δημιουργώντας μια νέα μοναδική ταυτότητα.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Ο σεβασμός στους πελάτες και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους αποτελούν τους κύριους παράγοντες που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και μας έχουν εδραιώσει επαγγελματικά στο νησί της Σάμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ